Olie? Paladin Syngold 5W-30 vol synthetische motorolie Full Synthetic Motor Doos a 6 STKS

Olie? Paladin Syngold 5W-30  vol synthetische motorolie Full Synthetic Motor Doos a 6 STKS

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 47,04

Details

5W30 - Olie koop je online bij Generalcarsandparts.nl


De 5W30 olie is een zogenaamde multigrade olie en kan zowel in de zomer als in de winter gebruikt worden. Deze olie is geschikt voor zowel benzine- als dieselmotoren. De 5W olie kun je in de winter gebruiken tot een temperatuur van ongeveer -25 °C. Het getal 30 geeft de viscositeit (stroperigheid) aan van de olie aan bij 100 °C . Deze olie is dus bij hoge temperatuur wat dunner dan bijvoorbeeld de 5W40. Waarom 5W30 motorolie? De olie is uitermate belangrijk voor machines en motoren. Het is niet alleen een smeermiddel, maar houdt de motor bijvoorbeeld ook schoon en voert warmte af. Wat voor uw machine of voertuig de juiste motorolie is, hangt af van waarvoor je de olie wilt gebruiken. Fabrikanten adviseren veelal welke olie voor een voertuig of machine het best geschikt is

Paladin Syngold volledig synthetische motorolie biedt gegarandeerd bescherming tegen schadelijke afzettingen in en slijtage van de motor.Het is bewezen dat de lage-wrijvingsformule van Paladin Syngold een lagere wrijvingscoëfficiënt en lagere bedrijfstemperatuur levert dan de best verkopende merken volledig synthetische motorolie.

- Koppel verhogend & meer motorvermogen - Lagere motortemperatuur
- Verbetering van de brandstofefficiëntie
- Verleng het olieverversingsinterval

Geformuleerd met Synclean synthetische reinigingsmiddelen om afzettingen te verwijderen die andere motoroliën achterlaten.

Syngold full synthetic motor oil is guaranteed to provide protection from harmful engine desposits and wear. Syngold low friction formula is proven to deliver a lower coefficient of friction and lower operating temperature than the top selling brands of full synthetic motor oil.

- Increase Torque & Horsepower
- Lower Engine Temperature
- Improve Fuel Economy
- Extend Oil Change Interval

Formulated with Synclean synthetic detergents to remove deposits other motor oils leave behind.

Shipping to Benelux and Germany €.8.50

Shipping to other EU Countries €.25,-

When you have a VAT number you won't be charged any VAT.