Magnaflow Roestvrijstaal uitlaat systeem Stainless steel Cat-Back performance exhaust kit 09+ Ram 1500 5.7 V8

Magnaflow  Roestvrijstaal uitlaat systeem Stainless steel Cat-Back performance exhaust kit 09+ Ram 1500 5.7 V8

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 950,00

Details

Pick-up Accessoires bestel je bij Generalcarsandparts.nl !

Artikel: Magnaflow stainless steel uitlaat systeem

Modeljaar: 2009+ Ram 1500 5.7 V8

Gefabriceerd in de VS en ontworpen voor lange levensduur, levert MagnaFlow het Performance uitlaat systeem met dé V8 “sound’ die u wenst en geeft extra vermogen!

MagnaFlow is de juiste keuze voor zowel uw dagelijkse auto, Pick up, usa-terreinwagen, Hot rod of special project. MagnaFlow performance uitlaat systemen hebben een rechtstreekse doorstroming ontworpen voor extra vermogen en koppel, met behoud van de uitlaat-vormgeving als extra voordeel.

09+ Ram 1500 Crew Cab 5.7ft 5.7 Hemi V8

System Type: Cat-Back
Series: MF
Exit Style: C
Outlet Qty: Dual
Tubing Dia: 3 Inch
Tip Finish: Polished
Material: Stainless

Gemaakt in de USA en ontworpen voor een lange levensduur, voor als je op zoek bent naar betere prestaties en meer vermogen! MagnaFlow MF Series Performance uitlaat-systemen voor het diepe geluid dat je altijd al zocht voor betere prestaties van je auto. De uitlaat systemen zijn ontworpen met een rechtstreekse luchtdoorstroming voor onbegrensd motorvermogen en koppel. Deze systemen vallen binnen de norm van binnen- en buitengeluidsniveaus en worden getest tegen de SAE j1169-normen.Verzending binnen Benelux en Duitsland €.8.50 Shipping to other EU Countries €.25,-