Het bedrijf

General Cars & Parts is in 2001 ontstaan als hobby en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in amerikaanse pick up's , SUV's en vans.

U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud en reparaties aan uw amerikaanse wagen.

Tevens zijn wij voorzien van diagnose apparatuur waarmee we diagnose kunnen stellen aan bijna alle merken van 1987 tot en met 2013.

Door regelmatige invoer kunnen wij alle originele en aftermarket onderdelen en accessoires leveren voor Dodge, GM en Ford.

Sinds 2008 is General Cars & Parts officieel importeur van Jason Tonneau covers en truckcaps en leveren wij door heel Europa met fabrieksgarantie.

Neemt u eens kijkje op www.jasoncaps.nl om te zien wat Jason te bieden heeft en welke aanbiedingen we hebben. Ook zijn we importeur van Bak industries. Bak industries is fabrikant van Driedelige covers en van rolluiken. Bak industries is ook fabrikant van ladder racks en van bedcaps. Neemt u ook hier eens een kijkje om te zien wat Bak industries te bieden heeft. http://bakindustries.com/

Ook zijn we officieel 4wheelparts dealer en leveren we dus ook alle op het gebied van 4x4. Amerikaanse pick ups, suvs en vans zijn ook op bestelling leverbaar. Door onze connecties zijn we in staat om in heel Noord amerika en Canada te zoeken of om transporten te regelen.

Kortom, General Cars & Parts is een allround bedrijf als het gaat om de amerikaanse automotive industrie.